1200px
1440px
1680px
FIENG
MENU
EtusivuArtistitInfoYhteysapollo artistit
Kadri Voorand
Näytä artistisivu
Pekko Käppi & K:H:H:L
Näytä artistisivu
Helsinki-Cotonou Ensemble
Näytä artistisivu

Minnamurra Music on Minna Huuskosen vuonna 2013 perustama yritys, joka toimii lähinnä maailmanmusiikki- ja jazzartistien agentuurina ja managementtina. Minnamurra tarjoaa myös mentorointia ja konsultaatiota sekä promootio- ja tuotantopalveluita. Minnamurran artistit ovat esiintyneet kaikilla mantereilla, soittaneet suurimmilla festivaaleilla ja klubeilla sekä tulleet valituiksi mm. seuraaviin showcase-tapahtumiin: WOMEX, Eurosonic, Icelandic Airwaves, jazzahead! Mundial Montreal, Seoul Music Week, SXSW, Folkelarm ja Tallinn Music Week.

Lue Lisää

Uusimmat

Minnamurra Music 10 vuotta

Minnamurra Music Management & Agency perustettiin 7.5.2013. Alussa toiminta pyöri Frigg-yhtyeen ympärille, mutta yritys edustaa nyt yhdeksää artistia ja viittä muuta satunnaisesti kiertueihin liittyen; lisäksi kahdeksan taiteilijaa kuuluu Apollo Artistit ala-rosteriin. Minnamurra Musicin kotipaikka on Suomessa, mutta se operoi kansainvälisesti kaikilla mantereilla.
Lue Lisää

Ánnámáret Nordic Folk Alliance showcasessa

Saamiartisti Ánnámáret yhtyeineen on valittu Nordic Folk Alliancen showcase-ohjelmaan. Tapahtuma järjestetään 18.-20.4. Roskildessa Tanskassa ja Ánnámáretin 'Nieguid duovdagat' konsertti on 19.4. Ánnámáretin yhtyeessä esiintyvät jouhikon soittaja Ilkka Heinonen, Turkka Inkilä live elektroniikassa ja video-taiteilija Marja Viitahuhta.
Lue Lisää

Showcase-tapahtumat

Minnamurran artistit showcase-tapahtumissa tänä syksynä seuraavasti: 
Lue Lisää
Apollo Artistit on uusi nuorille lahjakkaille kyvyille tarkoitettu rosteri, jonka tarkoitus on edistää nuorten muusikoiden uria ja taiteellista kehitystä.
Avaa sivu

Keikat

No future shows found