1200px
1440px
1680px
FIENG
MENU
EtusivuArtistitInfoYhteysapollo artistit
Kadri Voorand
Näytä artistisivu
Pekko Käppi & K:H:H:L
Näytä artistisivu
Helsinki-Cotonou Ensemble
Näytä artistisivu

Minnamurra Music on Minna Huuskosen vuonna 2013 perustama yritys, joka toimii lähinnä maailmanmusiikki- ja jazzartistien agentuurina ja managementtina. Minnamurra tarjoaa myös mentorointia ja konsultaatiota sekä promootio- ja tuotantopalveluita. Minnamurran artistit ovat esiintyneet kaikilla mantereilla, soittaneet suurimmilla festivaaleilla ja klubeilla sekä tulleet valituiksi mm. seuraaviin showcase-tapahtumiin: WOMEX, Eurosonic, Icelandic Airwaves, jazzahead! Mundial Montreal, Seoul Music Week, SXSW, Folkelarm ja Tallinn Music Week.

Lue Lisää

Uusimmat

Minnamurra Music 10 vuotta

Minnamurra Music Management & Agency perustettiin 7.5.2013. Alussa toiminta pyöri Frigg-yhtyeen ympärille, mutta yritys edustaa nyt yhdeksää artistia ja viittä muuta satunnaisesti kiertueihin liittyen; lisäksi kahdeksan taiteilijaa kuuluu Apollo Artistit ala-rosteriin. Minnamurra Musicin kotipaikka on Suomessa, mutta se operoi kansainvälisesti kaikilla mantereilla.
Lue Lisää

Ánnámáret Nordic Folk Alliance showcasessa

Saamiartisti Ánnámáret yhtyeineen on valittu Nordic Folk Alliancen showcase-ohjelmaan. Tapahtuma järjestetään 18.-20.4. Roskildessa Tanskassa ja Ánnámáretin 'Nieguid duovdagat' konsertti on 19.4. Ánnámáretin yhtyeessä esiintyvät jouhikon soittaja Ilkka Heinonen, Turkka Inkilä live elektroniikassa ja video-taiteilija Marja Viitahuhta.
Lue Lisää

Showcase-tapahtumat

Minnamurran artistit showcase-tapahtumissa tänä syksynä seuraavasti: 
Lue Lisää
Apollo Artistit on uusi nuorille lahjakkaille kyvyille tarkoitettu rosteri, jonka tarkoitus on edistää nuorten muusikoiden uria ja taiteellista kehitystä.
Avaa sivu

Keikat

The Langan Band
Budapest, Hungary
Budapest, Hungary
14/8/2023
Show Details
Kadri Voorand
Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, Ruotsi
Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, Ruotsi
15/11/2023
Show Details